Wij delen onze kennis graag

Hebben we naar aanleiding van onderstaande blogs je interesesses gewekt?

Heb je vragen laat het ons weten? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie bij ons op de zaak!

BLOG

Wij delen onze kennis graag. De kennis die we delen vertelt veel over onze dienstverlening.

Door deze te verspreiden laten we zien wat we kunnen en weten.

1 Senor die alles meet

Misschien heb je het zelf al ontdekt, maar we willen het toch even noemen; de Multisensor BRT-35 van Br Controls. ‘Waarom is deze sensor behulpzaam? Weer een kostenpost’, horen we je denken. Begrijpelijk, totdat je ontdekt hoeveel je bespaart qua energie, kosten en tijd. Deze smart sensor kun je gebruiken in o.a. kantoorpanden en scholen om heel veel informatie te ontvangen zodat je de klimaatregeling beter kunt regelen. Deze sensor meet echt alles; van geluidsniveau, aanwezigheid, luchtvochtigheid, CO2 tot temperatuur. Je kunt eigenlijk niet meer voor verrassingen komen te staan.

Deze Multisensor bevat enorm veel meet eenheden die je slim kunt programmeren. Ideaal wanneer je meerdere ruimtes hebt die je individueel geregeld wilt hebben. Je kunt er zelfs je schoonmaakprogramma op afstemmen. Door de bluetooth-verbinding met iBeacon voor Positiebepaling, Mapping en Routing in kantoren, krijg je een appje zodra jouw toestel herkend wordt. Zo kun je makkelijk en snel beheer en monitoring op je tablet of telefoon bedienen. De sensor staat in verbinding met de andere Multisensors in het gebouw. In een beveiligde Cloud-omgeving kun je alle condities zien en aanpassen per ruimte.

1 sensor, 1 regelsysteem
Een bijkomend voordeel is dat je geen verschillende sensors nodig hebt, maar 1 sensor per ruimte die alles meet. Anders heb je zoveel sensoren hangen dat dit esthetisch ook niet aan te bevelen is, maar ook onhandig met de hoeveelheid regelsystemen die je vervolgens weer nodig hebt. Ga maar na; een sensor voor temperatuur, vocht, één voor aanwezigheid, geluidsdruk, TVOC, CO² enz. Waarschijnlijk zie je liever een ‘schoon’ plafond en werk je met 1 regelsysteem.

Smart building, smart sensor
Wij vinden dit echt een uitkomst! Gezien wij smart buildings maken, hoort hier ook een smart sensor bij. Dus data verzamelen op een efficiënte manier en slim gebruiken. Bijvoorbeeld door die data te koppelen met met een Cloud Ommnia System voor data analyse. Vervolgens zie je trends ontstaan en dan kun je de klimaatregeling verbeteren. Je snapt dat dit weer leidt tot energie- en kostenbesparing. Ook nu veel panden door de crisis niet gebruikt worden, kun je op deze manier toch energie en kosten besparen.

We hopen dat dit je nog meer gaat helpen om de klimaatregeling onder controle te krijgen! Heb je vragen? Neem contact op.

DEEL DIT BERICHT MET VRIENDEN

RECENTE BLOGS

Onze regeltechniek in de operatiekamer

Dit jaar hebben we op verzoek van Medical Building Solutions onze diensten ingezet in oogkliniek New Vision. Mede dankzij onze regeltechniek voldoet hier de operatiekamer aan de hoogste classificering. Leer ons kennen op het gebied van regeltechniek in de operatiekamer. Wie is de klant? Medical Building Solutions [MBS].

LEES VERDER >>>
Leren en werken

Wij zijn grote voorstander van een studie volgen en tegelijkertijd werken in een bedrijf. We merken dat dit een verschil kan maken in onze sector. Nu, maar zeker ook voor de toekomst. Wellicht dat dit het gat tussen lesstof van de opleiding en de praktijk bij bedrijven minder

LEES VERDER >>>

Laat je informeren & inspireren

Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Dat kan.
Wij delen graag onze kennis met onze klanten.

Nog Iets

Downloads

Wil je een Offerte ontvangen?

Neem vrijblijvend contact met ons op